Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

BACK WHERE WE BELONG! EREDIVISIE

We hebben het weer geflikt! Door de 0-1 zege op Excelsior in Rotterdam en het gelijke spel in Doetinchem promoveert Go Ahead Eagles wéér naar de Eredivisie!! Dagen voor de wedstrijd nam de spanning bij menig supporter al toe. Na overleg met de veiligheidsinstanties bij Excelsior en GAE werd er goedkeuring gekregen om een doek op te hangen in het uitvak. Volle moed schilderden wij diezelfde avond een doek van circa 20 meter lang. Echter besloot de directie van Excelsior om later op de avond de toestemming alsnog in te trekken met als reden dat ze het hele jaar nog geen doeken hadden geaccepteerd in het stadion en daar geen uitzondering op gingen maken. Bijzonder kinderachtig en een absolute tegenslag richting normalisatie.

Uiteindelijk hebben we, omdat we verder geen andere mogelijkheden zagen, het spandoek op een viaduct bij Twello opgehangen. Ondanks dat we in Rotterdam niks konden betekenen, werd toch besloten met twee auto’s af te reizen naar Rotterdam. Aan de Maas, op enkele honderden meters van Woudenstein, werd de BBQ aan geslingerd en werd via een laptop de wedstrijd gevolgd. Na het laatste fluitsignaal van GAE, wat gepaard ging met de nodige vreugde, werden we helaas door Politie Rotterdam terug gestuurd naar Deventer. Op een parkeerplaats langs de snelweg vlak voor Rotterdam werd de laptop weer open geknald om de wedstrijd in Doetinchem te volgen. De wedstrijd leek uren te duren en na 90+5 minuut was daar eindelijk het verlossende fluitsignaal: ERE-DIVI-SIE!!!

Contact werd er gelegd met de club om de spelers te kunnen traceren. Met fakkels en vlaggen werd de spelersbus op een parkeerplaats langs de snelweg door ons onthaald, om daarna met volle vaart richting Deventer te reizen om het volksfeest op Bedrijventerrein A1 bij Van der Valk niet te missen! Een dag om nooit te vergeten!