Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

Veel gestelde vragen

ADHD (ACTIVE DIEHARDS DEVENTER) is opgericht in het voorjaar van 2004. In de beginjaren van de 21ste eeuw waren er nauwelijks spandoeken te vinden in de Adelaarshorst. Op de tribune werd geld ingezameld om doeken van zeil te laten maken. Bij de eerste paal actie voor het nieuwe stadion (wat gelukkig nooit heeft plaatsgevonden) in Epse-Noord werd de groep officieel opgericht.

De sfeeracties kosten duizenden euro’s per seizoen. De acties worden betaald door donateurs, sponsors en door inkomsten uit onze webshop. Daarnaast worden we ook gesponsord in materiaal door verschillende bedrijven met bijv. verf, tape en schilderspullen.

Bij sfeeracties kunnen wij altijd alle hulp gebruiken. Wil je ons daarin ondersteunen? Laat het ons weten via info@sfeerteamadhd.nl

Wij verzenden/bezorgen alle binnen drie werkdagen. Onze webshop word gerund door vrijwilligers, maar proberen altijd de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Binnen Deventer (inclusief Colmschate, Diepenveen en Schalkhaar) bezorgen wij de bestellingen zelf waardoor je hem vaak sneller in huis hebt!

In de e-mail ontvang je een mail wanneer een bestelling klaar is gemaakt. Binnen 48 uur heb je de bestelling dan in huis!

Bestellingen kunnen bij thuiswedstrijden worden afgehaald bij onze kraam op het Supportersplein. Onze kraam is 1,5 uur voor de wedstrijd geopend en gaat na de wedstrijd altijd minimaal 30 minuten open.

Wij proberen regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen. Bij nieuwe producten zullen we dit altijd kenbaar maken via onze kanelen op Facebook of Instagram.

Heb je ideeën voor een product of tips, laat het ons weten via info@sfeerteamadhd.nl

Je kan je bestelling kosteloos omruilen of retourneren bij thuiswedstrijden bij onze kraam op het Supportersplein. Mocht dit niet mogelijk zijn, neem dan contact op via info@sfeerteamadhd.nl

Houd er rekening mee dat de verzendkosten bij retourneren voor de koper zijn!

Ja zeker! Inmiddels hebben wij al pakketten verstuurd naar België, Duitsland, Italië, Portugal en de Verenigde Staten! Dit is maatwerk dus neem hiervoor contact op via info@sfeerteamadhd.nl voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande formulier. Mocht dit niet werken, kan er contact worden opgenomen via info@sfeerteamadhd.nl

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de Algemene voorwaarden & de Privacy verklaring van Stichting Sfeerteam ADHD die hier te vinden zijn.