Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

Fotoverslag AZ – Go Ahead Eagles (5-1)

Terwijl een groot deel van hardwerkend Nederland nog met zijn luie reet in binnen- of buitenland vakantie zit te vieren gaat de Eredivisie godzijdank weer van start. Het was een gevoelsmatig erg lange zomerstop, maar nu mogen we weer. Om te beginnen reizen we af naar de stad van de kazen: AZ away!

Op de heenreis trappen we het seizoen 2023/2024 af met een barbecue aan het water in Noord-Holland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het omwisselpunt dat zich in het uitvak van het AFAS Stadion bevindt. Klasse geregeld! Volgend jaar vrij vervoer?

In het uitvak neemt 411 man plaats, waarvoor applaus. In deze vakantieperiode is dat een erg mooi aantal, ook wanneer we kijken naar vorig seizoen. Hopelijk is hiermee de toon gezet voor de rest van dit seizoen.

Over de wedstrijd kunnen we vrij kort zijn. Het is drama, er wordt dik verloren. Maar daar is in het uitvak weinig van te merken. Hoewel ons Kowet al vroeg op achterstand komt, blijven de 411 meegereisde supporters achter de ploeg staan.

Al met al was het een geslaagde awayday, afgezien van het resultaat. Aanstaande zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Dan komt om 21:00 uur FC Volendam op bezoek. Laten we zorgen voor full support, zodat we na 90 minuten het ‘In Ons Café’ uit volle borst kunnen meeschreeuwen. Tot dan!