Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

Open dag 31 juli

Morgen (zondag 31 juli van 12:00-16:00 uur) is de jaarlijkse Open Dag van Go Ahead Eagles. Hierbij staan wij met een dubbele kraam om alle producten te presenteren. Naast de verkoop van merchandising is het mogelijk om donateur te worden van Sfeerteam ADHD. Voor een bijdrage van €20 steun je een jaar lang onze sfeeracties bij thuis en uitwedstrijden.

De inkomsten van de donateurs zijn voor ons een belangrijke inkomstenbron om alle sfeeracties te kunnen betalen. Per seizoen gaan hier duizenden euro’s aan op. Hiervoor ontvang jij een prachtige donateurssjaal en word je 2x per jaar met een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Kom morgen langs onze kraam om je aan te melden of meld je online aan via www.sfeerteamadhd.nl/donateurs

Morgen bij de Open Dag start ook de verkoop van de 0570-shirts. Naast deze nieuwe shirts hebben we ook nieuwe Dames en Kindershirts bedrukt.

De speelschema kaartjes voor in de portemonnee kunnen gratis worden afgehaald bij onze kraam. Een foto hiervan vind je in de reacties.

Met het kopen van onze producten steun je tevens alle sfeeracties van Sfeerteam ADHD! Graag tot morgen!