Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

Statement Ajax-uit: Angst regeert in Nederland

Vijftien jaar geleden, op 21 juli 2007, zijn er buiten de oefenwedstrijd Kowet – Ajax om rellen geweest in de binnenstad van Deventer.

Nu tig jaar later worden we hier nog steeds door benadeeld, de lokale driehoek van de hoofdstad legt weer een verplichte buscombi op. Clubs als FC Groningen en SC Heerenveen mogen met vrij vervoer(!) gewoon een dagje Amsterdam doen, maar wij zouden in het verplichte veevervoer moeten stappen. Angst regeert terwijl ook jaarlijks meerdere clubs uit Europa zich vrij mogen voortbewegen in Amsterdam.

SC Cambuur reageerde op wat voor ons de enige manier is, in overleg met supportersverenigingen de uitwedstrijd naar Ajax te boycotten. Wij betreuren dan ook dat dit helaas niet mogelijk is bij Go Ahead. Doordat er groeperingen zijn die geen poging tot eenheid willen ondernemen zullen we tegen het probleem van onnodige buscombi’s blijven aanlopen.

Wij zullen onnodige buscombi’s niet accepteren en hebben dus het besluit genomen om wederom deze uitwedstrijd te boycotten. Dat houdt in dat geen van ons de wedstrijd bezoekt en dat er geen spandoeken, vlaggen etc. in het uitvak zullen zijn. Wij hopen dat onze medesupporters hier achterstaan en ons voorbeeld volgen.