Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

Fotoverslag FC Twente – Go Ahead Eagles (1-1)

Een uitwedstrijd in Enschede staat vaak garant voor spektakel; de laatste jaren werd er geen officieel duel verloren op bezoek bij FC Twente. Met daarnaast de ongeslagen reeks van zeven competitieduels in het achterhoofd reisden we zondagmiddag met vertrouwen af richting de Grolsch Veste. En niet onterecht, want door de vechtersmentaliteit van onze spelers én een optreden van de VAR pakten we in extremis een punt; 1-1.

Waar in Nijmegen een grote streep door onze voorbereide sfeeractie werd getrokken, konden we zondag gelukkig wel laten zien tot wat we in staat zijn. Een uitvak-vullend doek werd voor de wedstrijd uitgerold, met daarop ons prachtige logo en de tekst SINCE 1902. Met deze actie werd de toon gezet voor de rest van de wedstrijd. Het uitvak liet negentig minuten lang van zich horen. Ook na de 1-0 van FC Twente bleven we vocaal aanwezig en schreeuwden we onze jongens richting het doel van keeper Unnerstall.

Met succes. Na een prima tweede helft van onze zijde kregen we in blessuretijd waar we recht op hadden. Na een enigszins lompe overtreding van Twente-verdediger Luca Everink moest de VAR ingrijpen, met een penalty als resultaat. Vanaf elf meter liet Willumsson het uitvak juichen. Wederom een knappe prestatie van Kowet en weer niet verloren! Nog één wedstrijd te spelen voordat we een veel te lange winterstop ingaan. Zondagavond 20.00 uur (klotetijd!), Vitesse-thuis. Tot dan!