Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

Fotoverslag Go Ahead Eagles – Vitesse 2-2

Als je de gemiddelde Kowet-supporter na vijf wedstrijden had verteld dat we in de winterstop op plek 11 zouden staan, had hij of zij je waarschijnlijk voor gek verklaard. Destijds zag het er een heel stuk minder rooskleurig uit. Toch houden we een dubbel gevoel over aan de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Zondagavond kwam Vitesse op bezoek en lang leek het erop dat we de drie punten in eigen huis zouden houden. Toch ging het mis in blessuretijd. Wat we de hele tweede helft aan zagen komen, gebeurde in de laatste seconden: Vitesse maakte de 2-2. Dit keer waren wij het die de voorsprong in extremis uit handen gaven.

Voorafgaand aan het duel werd zowel op de B-side als in het uitvak een groot doek getoond: ‘Stop zondag 20:00 uur’. Duidelijke boodschap. Deze samenwerking met Ultras Arnhem werd door ons aangevuld met 500 doekjes met daarop dezelfde tekst. De actie werd ingeleid met prachtig rood-geel vuurwerk op het veld. Tijdens de wedstrijd werden op de B-side, Vak 17 én Vak 19 doeken getoond met betrekking tot de spandoekendief: ‘GEHACKT’, ‘IK WAS HET NIET’, ‘SCHULD VAN ADHD’ en ‘WAT IN DE DOOFPOT ZIT KOOKT GEWOON VERDER’. Dit alles zodat het niet zoals voorgaande voorvallen in de doofpot belandt.

Zondagavond om 22:00 uur konden we een paar zaken vaststellen: we gaan als nummer 11 de winterstop in, acht uur op zondag is kut – maar dat wisten we al – en het is een schande dat Philippe Rommens niet bij de Belgische selectie voor het WK zit. Met twee heerlijke doelpunten was hij zéker de man van de avond aan onze zijde. Als wij de bondscoach van de Rode Duivels waren geweest, dan wisten we het wel.

We willen niet te veel woorden vuil maken aan het duel zelf. Heel sterke eerste helft, dramatische tweede helft. Op basis daarvan een terechte uitslag. De sfeer was goed, het bier smaakte weer prima en we mogen trots zijn op onze jongens; wij gaan met een lekker gevoel de jaarwisseling in. Tot volgend jaar!