Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

MATCHDAY FORTUNA-AWAY

𝑴𝑨𝑻𝑪𝑯𝑫𝑨𝒀

Over enkele uren reizen 220 supporters met een verplichte buscombi de ploeg achterna richting Sittard. Supporters die vrijwillig in de bus stappen bij het stadion, een stop onderweg houden om te plassen en te roken, om vervolgens door te rijden naar Sittard. Echter is er één bus die een uitzondering mag maken op deze regel en eerder vertrekt om te genieten van een drankje in een café vlak voor Roermond. Vervolgens sluiten zij pas aan in de cluster van de bussen. Dit maken van uitzonderingen is voor ons onacceptabel en roept een hoop vragen op.

Het doel moet zijn om zoveel mogelijk supporters te laten afreizen om de ploeg te ondersteunen. Een buscombi is voor veel supporters een reden om thuis voor de tv te kijken of buiten de combi om te reizen. Het aantrekkelijk maken van een reis zoals het stoppen bij een café kan voor veel supporters net de drempel wat lager maken. Een zeer gemiste kans!

– Waarom word er vooraf niet gecommuniceerd dat de bussen pas moeten clusteren bij Roermond?

– Waarom wordt aan overige eigen bussen mee gedeeld dat ze verplicht vanaf het stadion op afgesproken tijd moeten vertrekken?

– Had er tot Roermond geen vrij vervoer/autocombi kunnen zijn om daarna het laatste stuk per bus af te reizen?

Notitie: De supporters in deze bus betreft geen blaam. Wij hadden zelf ook graag een café bezocht, dus geniet ervan. 🍻