Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

Fotoverslag Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard (3-0)

Het is alweer een tijdje geleden dat Go Ahead Eagles op vrijdagavond mocht aantreden in eigen huis, maar tegen Fortuna Sittard is het weer zover. In de Adelaarshorst zijn de mannen van René Hake de laatste tijd oppermachtig en tegen de gasten uit Limburg hopen we dat voort te zetten.

Voorafgaand aan de wedstrijd verzamelen we in ons hok, waar onder genot van de nodige biertjes wordt voorbereid op de wedstrijd. Bij een overwinning doet Kowet goede zaken en dus zijn we met minder niet tevreden. Wanneer de tap leeg is begeven we ons naar de tribune, waar we ook vanavond weer alles zullen geven voor roodgeel.

Rond 20:00 uur worden de spelers onthaald met de nodige vlaggen, zowel op het vak als op het veld. De sfeer zit er vanaf minuut 1 goed in en op het veld is het voetbal bij vlagen erg goed. Na 37 minuten zorgt Oliver Edvardsen voor ontlading als hij de 1-0 op het scorebord zet. Het belooft weer een mooie avond te worden!

Vaak is voetbal bij ons de hoofdzaak, maar soms is het slechts bijzaak. In minuut 43 is dat laatste het geval, als er stilgestaan wordt bij het overlijden van Erwin Morsman. De fanatieke Kowet supporter overleed op veel te jonge leeftijd en dus wordt er een minuut geklapt, gevolgd door het You’ll Never Walk Alone. Rust zacht, Erwin.

Na de rust gaat Kowet verder waar het gebleven was. Wanneer Sylla Sow binnen de lijnen komt, gebeurt er vaak wat leuks. Hij heeft ook dit keer niet veel tijd nodig; binnen 10 minuten na zijn wissel maakt hij de 2-0. Als Philippe Rommens dan ook nog de 3-0 binnenschiet uit een prachtige vrije trap is onze avond meer dan geslaagd. Door de overwinning staat Kowet zesde (!) op de ranglijst. Ons hoor je niet klagen. We gaan vol vertrouwen naar Eindhoven en Rotterdam, waar uitwedstrijden tegen PSV en Feyenoord op de planning staan. Tot dan!