Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

Fotoverslag PSV – Go Ahead Eagles (2-0)

Na de 1-4 nederlaag tegen AZ in eigen huis is het tijd om af te reizen naar Eindhoven. Zaterdagmiddag, 16:30 uur, de tegenstander is PSV. Uiteraard gaan wij onze ploeg weer achterna om ze te steunen vanuit het uitvak.

Bij aankomst in Brabant blijken de Kowet-supporters die gebruik hebben gemaakt van de autocombi ‘gewoon’ door het PSV-publiek te mogen lopen. In tijden van supporters pesten, vervelende buscombi’s en massale stadionverboden is dit toch weer een lichtpuntje. Klasse!

Eenmaal in het Philips Stadion aangekomen worden we direct een stuk minder vrolijk; om het uitvak te bereiken moeten enorm veel trappen beklommen worden, die daarna weer allemaal afgedaald moeten worden om gebruik te maken van de catering en de toiletten. Wat een vreselijk systeem. Daarnaast valt ook de beveiliging in Eindhoven zwaar tegen. Deze bestaat uit voornamelijk Oostblokkers. Daar is op zich niks mis mee, behalve dan dat deze mannen geen woord Nederlands spreken en uit zijn op sensatie. Iets wat gedoemd is te mislukken.

De sfeer is in het uitvak is erg goed; de meegereisde Deventenaren laten continu van zich horen. Op het veld gaat het ons helaas iets minder goed af. PSV wint met 2-0, waardoor we wederom geen punten pakken. Ook tegen PSV is het geen schande om te verliezen, maar vanaf nu moeten er punten gepakt worden. RKC-uit, NEC-thuis, Sparta-uit en tussendoor nog voor de KNVB Beker tegen ADO; dan moet het gebeuren!