Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

Fotoverslag RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles (3-1)

Omdat ze in Waalwijk een paar weken terug vergeten waren de veldverwarming aan te zetten, mogen we op woensdagavond richting Brabant voor het uitduel met RKC. Bijna vierhonderd man gaat Kowet achterna, om ze richting de eerste punten in drie wedstrijden te schreeuwen.

Wij reizen per partybus af richting het zuiden. Onderweg staat de muziek keihard en worden de kelen gesmeerd voor wat komen gaat. Bij aankomst in Waalwijk worden we dubbel verrast. Positief; er staat een frietkraam op ons te wachten. Negatief; de welbekende ‘goggles’ van CP Company zijn in het Mandemakers stadion verboden. Vooral dat laatste maken we gelukkig niet zo heel vaak mee.

Het enige wat deze avond écht goed is, is het uitvak met de 400 supporters. De hele wedstrijd blijven wij achter onze mannen staan, waarbij de thuissupporters bijna 90 minuten lang overstemd worden. Respect voor iedereen die op deze gure woensdagavond naar Waalwijk is afgereisd, jullie waren top.

Helaas kunnen we dat niet zeggen van de mannen op het veld. Althans, de elf van René Hake zijn eigenlijk de hele wedstrijd beter, maar vergeten de punten mee terug te nemen naar Deventer. Na twee keer een helft staat er 3-1 op het scorebord. Zonde, want de wereldgoal van Jose Fontán zal daarom snel vergeten worden.

Weer verloren, wat betekent dat de vijftiende plaats steeds dichterbij komt. Daarom moet het zondag anders, thuis tegen NEC. Tot dan!